Film készül a Dead Island alapján

Bizonyára emlékeztek még a Dead Island című horror-FPS játék bemutató videójára, ami később hatalmas port kavart, egyrészt sokan felháborodtak a benne látható halott kislányon, másrészt viszont az egyik legnézettebb videónak számít mind a mai napig, többek is azt állítják, hogy ez a valaha is készített legjobb játékbemutató videó.

A Lionsgate céget például annyira lenyűgözte a videó, valamint az azt övező felhajtás, hogy megvásárolta a jogokat a készítőktől és hamarosan mozifilmet készítenek a Dead Island alapján. Ezt tegnap jelentették be, bár vajmi keveset beszéltek magáról a játékról, annál inkább a videóról, hogy hányan nézték már meg, valamint hogy hány helyen mondják azt róla, hogy ez az eddigi legjobb hasonló jellegű videó. Aki esetleg még nem látta, íme, erről van szó:

A film szereplőit illetve stábját illetően még nem rendelkezünk sok információval, egyedül a producer személye ismert, aki pedig Sean Daniel lesz (Idáig 30 film producere volt). A Lionsgate elmondása szerint a film nem a játék eseményeit fogja követni, viszont csakúgy mint abban, az emberi kapcsolatokról és érzelmekről fog szólni, hasonlóan kötetlen történettel. Ezek alapján a filmből akár még sorozat is készülhet, legalábbis ők így látják a dolgokat.

Azóta történt

Előzmények