Fighters Uncaged - verekedés Kinecttel

A Ubisoft erősen támogatja a Microsoft új kiegészítőjét a Kinectet, hiszen több exkluzív játékot is fejlesztenek rá. Ilyen exkluzív alkotás lesz a Fighters Uncaged is.

A Ubisoft tehát bejelentette új játékát, amiben 70 különféle harcművészetek által ihletett mozdulatot tudunk előcsalni, természetesen a testünket használva. A különleges figurákhoz olykor hangvezérlés is lesz, és nyilvánvalóan az igazán látványos mozdulatokat leegyszerűsített mozdulatokkal lehet majd előcsalni. A 70 mozdulat mellett számos különféle karakter és 21 helyszín is megtalálható lesz a játékban, kiegészítve a multiplayer lehetőséggel. Megjelenni novemberben fog, kizárólag Kinecttel felszerelt Xbox360-ra.

Azóta történt

Előzmények

  • Kinect élménybeszámoló!

    A Microsoft bemutatta a sajtó számára legújabb szerkezetüket, a Kinectet. Természetesen az eseményen a Gamepod is képviseltette magát, tapasztalatainkat pedig az alábbi cikkben elolvashatjátok.

  • Kinect és a jelbeszéd

    A Kinect képes lesz felismerni az amerikai jelbeszédet.

  • Problémák a Kinecttel Hong Kongban

    Nem egészen úgy működött a szerkezet ahogy azt a szervezők szerették volna, a két dekoratív hölgyet nehézkesen érzékelte.