FIFA 16 - Az EA megállapodást kötött a Real Madriddal

Hirdetés

Az idei FIFA részben az EA Sports kiemelt partnere lesz a Real Madrid, ugyanis egy friss megállapodás született meg a híres klub és az EA között. A FIFA 16-ban ennek köszönhetően a Real Madrid lehető legvalósághűbb játékosaival lehet majd a virtuális fűre lépni, de a későbbiekben egyedi tartalmak is érkezni fognak majd a játékhoz.

A különleges kapcsolat bejelentése mellett a napokban leleplezték a játék hivatalos borítóit is, amelyen immáron női focisták is láthatóak Messi mellett.

Az évenként jelentkező FIFA széria idei epizódja a tervek szerint szeptember 24-től lesz kapható Európában.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Rory McIlroy PGA Tour teszt

  Egy év kihagyás után visszatért az EA golfjáték-sorozata, új arccal és az aktuális konzolgenerációra tervezett látvánnyal és játékmenettel. De vajon ez elég az üdvösséghez?

 • GC 2015 - A FIFA 16 is új bemutatókat kapott

  Ha már szóba jött korábban a PES sorozat, akkor az EA az aktuális idei FIFA részt is promózta a Gamescomon.

 • FIFA 16 előzetes

  Újabb kiadás érkezik a focis játékból, mely az előző rész újításait emeli magasabb szintre, hiszen továbbfejlesztett grafikával, friss csapatkeretekkel, és női válogatottakkal próbál felfrissülést hozni.

 • FIFA 16 - Terítéken a karrier mód

  A most bemutatott új előzetesben a játékosokra váró újdonságokat mutatják be röviden.

Előzmények

 • Pro Evolution Soccer 2015 teszt

  A Konami szoftvere ismét megpróbálja leszorítani a dobogó legfelső fokáról a FIFA aktuális részét; van amiben jobb, van amiben rosszabb a konkurensnél.