Fifa 11 - információk és képek

Az EA elmondása szerint végre igazi fejlődésen megy keresztül a Fifa (azt hiszem ezt pár év óta mindig elsütik). Tény, hogy az utóbbi évek konzolos változatai kifejezetten kellemes játékok voltak, nem kellett már a PES mögött kullogniuk. A PC-s portokról mindez sajnos már nem mondható el, de nézzük mit ígérnek erre az évre. Bizony, még szinte át se verekedtük magunkat a Fifa World Cup 2010 mérkőzésein, de már közeledik a Fifa 11, valamikor az ősz folyamán pedig a boltokba is kerül. Újdonságképpen természetesen grafikai előrelépésre is lehet számítani, de ami talán fontosabb, hogy fejlődik a mesterséges intelligencia, a játékosok személyiséget kapnak, reálisabb lesz a passz rendszer és még az audió részt is piszkálhatjuk saját ízlésünk szerint.

Nézzük mit is jelentenek ezek. A grafikai részt azt hiszem nem kell különösebben ecsetelni, remélhetőleg némileg szebb látványt kapunk, de csodára azért senki ne számítson. A játékosok intelligensebben fognak reagálni különféle helyzetekben, viszont ez azt is jelenti, hogy a kapusok képességei viszont "gyengébbek" lesznek, mivel a Fifa 10-ben túl jól védtek.

Az új részben az egyes játékosok egyéni képességeket, valódi egyéniségeket kapnak. Vagyis a nagy sztárok hasonló módon viselkednek majd a pályán, mint akikről mintázták őket.

Képekért katt ide!

A passzrendszer is finomodik, új lehetőségekkel kiegészítve, és figyelembe véve a játékosok képességeit, vagyis megszűnik a "pinball passz" helyette jön a professzionális passzrendszer.

Azóta történt

Előzmények