2019. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Felújított kiadást kapnak a klasszikus Command & Conquer játékok (PC)

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Az Electronic Arts producere Redditen jelentette be, hogy jönnek a remaster kiadások, aztán ha sikeresek lesznek, akár új részt is kaphatunk.

Aki kedveli a valós idejű stratégiai játékokat, annak bizonyára nem kell bemutatni a Command & Conquer szériát, amely anno 1995-ben indult a megboldogult Westwoodnak köszönhetően. Az elmúlt több mint két évtizedben számos folytatást és mellékágat kaptunk, hamarosan érkezik egy mobil eszközökre szánt spinoff is (Rivals), de egy valódi folytatásra még mindig várunk. Úgy tűnik, hogy mozgolódás történik jelenleg a széria körül, ugyanis az EA producere Jim Vessela Redditre írt ki egy posztot, amelynek lényege, hogy a 25. évfordulóra (2020) remaster kiadást kapnak a klasszikus C&C játékok.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan melyik részeket érinti majd a felújítás, de a szakember szerint az elkövetkező hetekben hallani fogunk még információkat a témában. Aztán ha sikeresek lesznek az új kiadások, talán jöhet egy teljes értékű folytatás, amely talán elfeledteti a Tiberian Twilight-ot.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.