Feltámadt a Dead Island film

Bár az évtized elején, közvetlenül a zseniális hangulatú beharangozó videó után már megköttetett egy egyezség a Deep Silver és a Lionsgate között egy Dead Island mozifilm kapcsán, azonban a többek között a Fűrész-sorozatot is tető alá hozó stúdió végül nem foglalkozott a mozgóképpel (pre-produkciós fázisba sem került az alkotás) így a jogok visszaszálltak a kiadóra, aki most örömmel jelentette be, hogy az annak idején szintén az érdeklődők között levő Occupant Entertainment vette át a paradicsomi szigeten elszabaduló zombi apokalipszis megfilmesítésének jogait.

A videó, amely miatt több stúdió is licitálni kezdett a megfilmesítési jogokra.

A Deep Silvert birtokló Koch Media persze nagyon boldog, hiszen az alkotás így jó kezekbe kerül, és reményüket fejezik ki, hogy a gyöngyvászon segítségével egy nagyobb publikumhoz is eljuthat majd a film, amely továbbra is a drámai trailer és nem a klasszikus elemekből felépülő FPS nézetű hack'n'slash örökségét kívánja majd továbbvinni. A Dead Island franchise mindeközben tovább dübörög: készül a folytatás Xbox One-ra, PS4-re és PC-re, alakul a MOBA műfajú Dead Island Epidemic fejlesztése is, és útban van egy lopakodós program is Escape Dead Island címmel Xbox 360-ra, PC-re és PlayStation 3-ra.

Azóta történt

Előzmények

  • Dead Island 2: játszható lesz a Gamescomon

    A mostanság igencsak aktív Deep Silver örömmel jelentette be, hogy játszható változatot visznek ki a Gamescomra a Dead Island sokak által várt folytatásáról.

  • Dead Island: Epidemic - Játékmenet videó

    A Deep Silver kiadta a világ első ZOMBA játékának bemutató videóját, melyen minden lényeges dolgot összefoglalnak számunkra.