Felbukkant a Half-Life 2: Remastered

Egyelőre még korai lehet az öröm, nagy az esély arra, hogy a Steam adatbázisában felbukkant program, csak egy MOD és nem egy felújítás.

Frissítve:

Úgy tűnik, hogy a csomag kapott egy update-et és felbukkant Filip Victor neve, aki a rajongoi modot a Half-Life 2 Update-et csinálta anno. Vélhetőleg egy új változatra számíthatunk tőle, így legalább kiderült, hogy nincs köze a Valve-nak ehhez a bejegyzéshez.

Eredeti hír:

A Half-Life szériát a mai napig rengetegen szeretik, a VR exkluzív Half-Life Alyx megjelenése után pedig még inkább az érdeklősés középpontjába kerülhetett a sorozat. Talán pont emiatt lehet érdekes az, hogy a Steam adatbázisában felbukkant egy bizonyos Half-Life 2: Remastered, amely nevéből adódóan a 2. rész felújított kiadását takarhatja és amelyhez már egy logót is láthatunk a SteamDB-s adatlapján.

Természetesen egyelőre még nagyon korai bármilyen következtetést levonni a fentiekből, ugyanis a SteamDB vezetői is azt írják, hogy lehetséges, hogy mindössze egy MOD-ról van szó, nem egy új kiadásról. Ettől függetlenül érdemes rajta tartani a szemünket, remélhetőleg hamar tisztázódik, hogy vajon mit takar a név.