Februárban jönnek a Two Point Hospital konzolos verziói?

Eredetileg még idén megkaptuk volna az új kiadásokat, amelyeket végül elhalasztottak jövő év elejére, de eddig pontos dátumot nem kaptunk a készítőktől.

A tavaly augusztusban megjelent Two Point Hospital kifejezetten jó alkotás lett (A Theme Hospital szellemi örököseként erre minden esélye megvolt egyékbént is), így sokan örülhettek annak, amikor a konzolos kiadásokat nyáron bejelentették. Végül úgy alakult, hogy az év végi premierről le kellett mondanunk, az új dátumot azonban nem árulták el a fejlesztők. A Microsoft Store-nak kösznhetően azonban lehetséges, hogy idő előtt lebukott a megjelenés napja.

Az adatlapot már módosították, azonban ahogy a képen is látszik, rövid ideig olvasható volt rajta, hogy 2020. február 25-én érkezik a játék. Mivel hasonló eset már többször történt a múltban, így minden esély megvan arra, hogy valóban azon a napon kapjuk meg az Xbox One változatot, ezzel együtt pedig a PS4-es és Nintendo Switch verziókat. Természetesen a hivatalos bejelentésig érdemes pletykaként kezelni a fentieket.

Előzmények