Februárban jön a Persona 5 Strikers

Az ATLUS örömmel jelenti be, hogy a játék február 23-án fog megérkezni PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.

A Persona 5 Strikers egy epikus utazásra invitálja a játékosokat a Phantom Thieves tagjai oldalán, hogy visszavágjanak a Japán városokat elárasztó korrupciónak. A barátokkal töltött nyári vakáció váratlan fordulatot tesz, mikor az eltorzult valóság megjelenik; fedd fel az igazságot és szabadítsd fel a krízis közepén ragadtak szívét.

Új sztori és látnivalók – A Persona 5 Strikers mély sztorikampányával és izgalmas küzdelmeivel igazi Persona élményt nyújt. Látogass el hat különböző Japán városba, főzz ínycsiklandó regionális fogásokat, segíts a szükségben lévőknek, és küzdj meg a Shadow hordákkal, hogy felfedd a Metaverse korrupciójának forrását. Ugorj fejest a történetbe akár újonc vagy, akár a sorozat veterán rajongója!

Harcolj stílusosan – Támadj ellenfeleidre a hibrid harcrendszerrel, ami egyesíti a robbanékony akciót a megállítva tervezgetős szekvenciákkal, hogy eldönthesd következő stratégiai lépésed. Szerezz előnyt ellenfeleiddel szemben rajtaütéssel, gyengeségüket kihasználva, és végezd ki őket All-Out Attack csapásoddal!

Vesd be a Phantom Thieves teljes erejét – A Phantom Thieves minden tagja teljesen játszható, így minden karakter specifikus képességeit bevetheted, és Personáját is megidézheted a gördülékeny és elegáns összecsapásokért. Erősítsd fel adottságaikat és képességeiket, és harcolj saját stílusodban. Minden karakter saját egyedi, látványos, széles hatókörű technikákkal söprik el az ellenséges hordákat. Mindig is szerettél volna egy hatalmas macskabuszként harcolni? Nem kell tovább keresned. A Persona 5 Strikers a tökéletes választás a számodra.

Azóta történt

  • Persona 5 Strikers teszt

    Az újabb Persona-mellékszál vérbeli akciójáték: Japán elmebörtöneiben így a jól ismert csapattal minden eddiginél több démont fogunk lemészárolni.