Far Cry 4: A járművek és az elefántok is fegyverek

A Far Cry 4 című játékban szinte mindent fel lehet használni majd fegyverként, beleértve a járműveket, sőt, még az elefántokat is. Akárcsak a terroristák, autós bombát készíthetünk, ehhez csak le kell parkolnunk egy kocsit a dombtetőre, telepakolni C4-el, majd kiengedni a fékeket és figyelni, ahogy legurul az ellenséges létesítményhez, végül megnyomni a detonátor gombját.

Állatvédők és Greenpeace-tagok most forduljanak el: a fentebb említett módszert elefántokkal is el lehet játszani. Lehetőségünk lesz átalakítani a C4 robbanószert, hogy "odatapadjon" dolgokhoz, beleértve az ormányosokat és ellenfeleket is. Ha valaki egy elefántot akar használni élő bombának, akkor csak annyit kell tennie, hogy belelő egy ilyen töltetet a hátsó felébe, mire az vad tombolásba kezd, amikor pedig közel ér az ellenfélhez, felrobbantja. Szegény jószág.

Az állatok megnyúzása szintén visszatér, ám ezúttal nem leszünk rákényszerülve, hogy a Far Cry 3-ban látott "Path of the Hunter" küldetésekhez hasonlóan elefántok felhasználásával készítsünk tárgyakat. A készítők szerint ez már ott is elszomorította az embereket, ezért nem lesz kötelező a folytatásban (Érdekes, a C4-el töltött elefánt nem elszomorító?).

A Far Cry 4 című játék megjelenése november 18-án várható, PC-re, PS3-ra, PS4-re, XBOX360-ra és XBOX One-ra.

Azóta történt

Előzmények