Far Cry 3: Az első értékelések és bevezető videó

Befutottak az első értékelések a jövő héten megjelenő Far Cry 3 című FPS játékról. A Ubisoft Montreal által fejlesztett programban egy Jason Brody nevű illetőt alakítunk, aki épp egy vakáción vesz részt közeli ismerőseivel. Ám a nyaralás kellemetlen fordulatot vesz, és hősünk egy titokzatos szigetre keveredik, ahol azt követően egyfolytában harcolnia kell az életéért.

Az alábbi videóban Jeffrey Yohalem, a Far Cry 3 vezető történetírója mutatja be nekünk a játék bevezető videóját, melyből kiderül, miképpen is kötött ki végül főhősünk a szigeten. A vakációzó csapat szórakozni szeretett volna, melyek között az extrém sportoktól kezdve az egzotikus kalandtúrákig mindent terveztek. Ám sajnos a kirándulás nem úgy ért véget, ahogyan azt remélték.

A külföldi oldalakon egymás után érkeznek a Far Cry 3 értékelések, melyek átlagosan 9/10-es pontszámmal jutalmazzák a játékot. A bemutatók alapján nagyon jó programmal fogunk gazdagodni jövő héten, egyedül a játék multiját nem dicsérik annyira, de szerintem ennél a játéknál a többszereplős játékmód amúgy is háttérbe fog szorulni, a történeten és játékmeneten lesz a hangsúly. Íme a pontszámok:

Aki kíváncsi rá, milyen lesz a játék grafikája maximális beállítások mellett, az nézze meg ezt a videót, melyet egy német oldal készített. A bemutatóban akadhat pár pici spoiler is az egyik küldetéssel kapcsolatban, de aki nem ért németül, az sokat úgysem fog megtudni róla. A 16 percnyi bemutatóból kiderül, hogy Ultra fokozaton miképpen néz ki a program. Lássuk:

A Far Cry 3 című játék megjelenése november 29-én várható Európában, 30-án az Egyesült Királyságban, december 4-től pedig az Egyesült államokban is elérhetővé válik PC, PS3 és XBOX360 platformokra.

Azóta történt

Előzmények