Famitsu hírcsokor - visszatér Klonoa

>> Bejelentették a lap hasábjain a Klonoa ~door to phantomile~ című játékot. Ez a nevéből adódóan az első, PlayStation-re megjelent Klonoa remake-je, raádásul a Nintendo Wii konzolra, december negyedikei megjelenéssel.

>> Megjelenési dátumot kapott a Dragon Quest IX: eddig az idei év végére várták a játékosok, ami az információk hiányában furcsa volt: a játék a lapban leközölt infók alapján 2009 márciusában jelenik majd meg.

Szép mennyiségű új játékról rántották le a leplet, ezek közül legtöbbjük csak egy címmel és egy platform-megjelöléssel rendelkezik, így érdemesebb felsorolás szintjén beszélni róluk. Új akció-szerepjátékot fejleszt a Marvelous Wii-re Valhalla Knights: Elder Saga címen, folytatást kap a Disaster Report: a harmadik rész a PlayStation Portable konzolt támadja be valamikor a nem is oly távoli jövőben. Az Irem nem csak ezt hozza, de érkezik a Spelunker HD is, PlayStation 3-ra, továbbá a Sony által emlegetett új bejelentések közül az egyik biztosan játszható lesz a TGS-en: ez a Demon's Souls, a From Software akció-szerepjátéka.