Fallout: New Vegas - Tömve van bugokkal, de már készül a javítás

Keddtől már kapható az Egyesült Államokban a Fallout: New Vegas című FPS/RPG játék, míg nálunk holnap jelenik meg az Obsidian legújabb alkotása. Azonban úgy tűnik, hogy a készítők nem tudták rendesen letesztelni a játékot, hiszen alig két nappal az amerikai premier után máris különféle bugokat bemutató videókkal van tele a YouTube.

Ezek közül párat ide is betettem, hogy lássátok, miről is van szó. Mindjárt a játék elején a hapsi feje forog a nyakán, amikor pedig feláll, az még siralmasabb. Vagy például pár NPC a mennyezeten lebeg, mintha úsznának a szoba tetején. A kutyák pedig elmehetnének Michael Jackson-imitátornak, úgy mozognak, mint a sztár a Moonwalker című filmben, valamint a szemgolyójuk a fejükön kívül foglal helyet, és még sorolhatnám. Lássuk:

Többen arról is panaszkodtak, hogy a játék nem volt hajlandó letölteni a DLC-ket, valamint hogy a mentett állások is korruptálódtak, így nem tudták azokat később betölteni. A Bethesda reagált ezekre a videókra és panaszokra, mondván, hogy már készülnek a patch-ek a hibák elhárítására. A javítások tartalmáról és azok megjelenéséről a későbbiekben nyújtanak majd további információkat.

Időközben az első javítást már ki is adták a PC verzióhoz, melyben a küldetéseket és a szkripteket javították ki. Az XBOX360 és PS3 változat is hamarosan megkapja majd a javítást, valamint az összes többi hibát igyekeznek kijavítani, olyan gyorsan, ahogyan csak lehet.

Azóta történt

Előzmények