Fallout 76 - Jelentkezz tesztelőnek!

Valamikor idén jön a Watelanders című DLC, amely NPC-kkel pakolja tele az online akciójátékot.

A tavalyi E3-at természetesen a Bethesda sem hagyta ki és ahogy várható volt tőlük, kaptunk némi betekintést a Fallout 76-tal kapcsolatos terveikbe. Ezek között volt a Wastelanders című DLC bejelentése is, amelynek lényege, hogy a kizárólag felhasználók által benépesített pusztaságba számos nem játékos karaktereket, azaz NPC-ket helyeznek el, hogy azok bizonyos küldetésekkel és jutalmakkal szórakoztassák a felhasználókat. Eredetileg még 2019-ben megkaptuk volna a bővítményt, azonban ezt végül elhalasztották 2020-ra, azonban pontos dátumot még nem kaptunk. Ha valaki úgy érzi, hogy szívesen venne részt a bővítmény PC-s tesztelésében, annak jó hír, hogy napokon belül indul a zárt teszt, amelyre a hivatalos oldalon lehet jelentkezni.

A bejutás nem garantált, illetve kezdetben csak pár száz felhasználónak adják meg a lehetőséget a tesztelésre, azonban érdemes kitartónak lenni, a későbbiek folyamán ugyanis kibővítik a hozzáférések számát. Jelentkezni jaunár 14-ig lehet, a meghívók első hulláma január 17-ig kimegy a kiválasztotatk részére. A Wastelanders végső kiadásának dátuma egyelőre még nem ismert.

Előzmények

  • Fallout 76 teszt (Xbox One)

    „Mi lenne, ha a Fallout multiplayer lenne?” – teszi fel a kérdést a Bethesda, aztán erre rögtön meg is próbáltak választ adni. A válasz tehát: katasztrófa.