Fable: The Journey - dobozkép

A Lionhead nemrégiben elveszítette emblematikus alakját, Peter Molyneux-ot, aki lemondott tisztségeiről, és egy új stúdiót alakított. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy a Fable Journey esetében még külsősként segíti a munkálatokat.

Egyelőre viszont nem tudunk arról beszámolni, hogy a Fable Journey hatalmas változásokon ment keresztül, és valóban nem egy rail-shooter, mint ahogy Molyneux már elmondta, és az E3-as bemutatót csak egy szörnyű hibának nevezte. E helyett most csak egy dobozképet tudunk mutatni, amire maguk a fejlesztők is elmondták, hogy ez ugyan nem sok, de ők örülnek, hogy ezt megoszthatják velünk. Ezen felül pedig arra biztatják a Kinect és leendő Kinect tulajdonosokat, akik komoly játékosnak tartják magukat, és nem kívánják a nappalit körbeugrálni, hogy adjanak egy esélyt a Fable Journey-nek, mivel ez nekik készül.

Érdeklődve várjuk tehát a legújabb bemutatókat, és szeretnénk azt mondani, hogy egy fantasztikus játék született, ami maximálisan kihasználja a Kinect lehetőségeit, és igazi példát mutat a többi játéknak. Reméljük így lesz.

Azóta történt

Előzmények