F1 2012: Nem lesz benne Grand Prix Mode

Egy Videogamer oldalnak adott interjújában a Codemasters képviselője megerősítette hogy a F1 2012 című játékban már nem lesz benne a Grand Prix Mode, azaz amikor egy kiválasztott csapat pilótájaként teljesíthetjük a komplett szezont. Viszont a játék karrier módjában továbbra is fennáll ez a lehetőség, egy általunk létrehozott pilótával indulhatunk a bajnokságban.

- "A korábbi epizódok Grand Prix Mode-jában lehetősége volt a játékosnak létrehozni saját F1 szezonját, így ha akarta, újraalkothatta az egész bajnokságot és egy hivatalos versenyző bőrébe bújva teljesíthette a komplett idényt. Idén a Grand Prix opció helyét a Quick Race veszi át, így sokkal egyszerűbb módon lehet majd a játékosnak egyszeri versenyeket indítania, de itt nem lesz lehetőség versenysorozatban való részvételre." - mondta a Codemasters illetékese.

- "A Grand Prix Mode mostantól kizárólag a játék karrier (Career) pontjában lesz elérhető, ahol a játékos az általa létrehozott pilótával öt teljes szezonon keresztül versenyezhet, sőt, akár csapatot is válthat közben (Az induláskor elérhető csapatok száma a nehézségi szint függvényében változik).

A F1 2012 lesz az első Codemasters által fejlesztett F1 játék, melyben nem szerepel a Grand Prix Mode. De tartalmazni fog egy Young Driver Test Mode-ot, melyben a kezdő pilóták számára könnyítik meg a versenyzést, valamint egy Season Challenge Mode-ot, ahol a játékosok különféle kihívásokat teljesíthetnek. A F1 2012 megjelenése szeptember 21-én várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

  • F1 2012: Launch trailer

    A Formula-1 World Championship idei szezonját feldolgozó F1 2012 játék megjelenése alkalmából a Codemasters kiadta a Launch trailert.

Előzmények