F1 2010: Nincsenek tervben DLC-k

A játék Senior Manager-e szerint elég későn (Mármint a szezon vége felé) adják ki ahhoz az F1 2010-et, hogy ne kelljen rajta később változtatni DLC-kkel. Az esetleges átigazolások, új csapatok, pályák és versenyzők addigra már mind szerepelni fognak a palettán.

"Szóba kerültek a DLC-k, hiszen ha a 2009-es szezont vesszük alapul, sok minden változott azóta, sok pilóta váltott csapatot, és rengeteg új szabály lépett életbe. Egyelőre kevésbé törődünk most a 2010-es idény végén bekövetkező változásokkal, melyek szintúgy meg fognak majd történni. Elég későn is adjuk ki majd a játékunkat - szeptemberben -, ugyanis szeretnénk, hogy kellőképpen pontos legyen a játék, és ezért meg kell várnunk a 2010-es adatokat" - mondta Paul Jeal, a játék Senior Manager-e.

Hozzátette azt is, hogy a megjelenésig pontos adatokat tudnak szerezni a csapatok teljesítményéről, és megfelelően reprodukálják majd azt a játékban is. Tehát egyelőre nem terveznek semmiféle komolyabb DLC-t a játékhoz, mert ahhoz a 2011-es szezon adataira lenne szükségük.

Tehát jövőre valószínűleg lesznek DLC-k az F1 2010-hez, melyekkel majd aktualizálják a csapatokat, pályákat, versenyzőket és egyéb fontosabb adatokat, de egyelőre még biztosan nem terveznek semmi ilyesmit.

Azóta történt

Előzmények