F1 2010: Második fejlesztői napló

A legújabb fejlesztői naplóban a játék készítői arról mesélnek, hogy miképpen lesz minden idők egyik legélethűbb szimulátora a Formula 1 2010, miközben arra is gondot fordítanak, hogy ne csak a szimulátorrajongók élvezhessék a játékot, hanem a hobbijátékosok is, akik csak szeretnének körözni egyet kedvenc csapatuk pilótáival.

Rengeteg beállítási lehetőség közül válogathatjuk ki az általunk használni kívántakat. Amennyiben véresen komolyan gondoljuk a száguldást, és rendelkezünk is a hozzá megfelelő kormánnyal, mindent kikapcsolhatunk, ilyenkor a játék realisztikus üzemmódban fog működni.

De ha nem rendelkezünk kormánnyal, vagy egyszerűen csak szeretnénk jól érezni magunkat, és körözni a pályán, akkor az automatikus sebességváltástól kezdve a megfelelő ívek jelöléséig tényleg minden könnyítést aktiválhatunk, így még az alkalmi vezetők is elboldogulhatnak majd a Codemasters új játékával.

A F1 2010 valamikor idén szeptemberben jelenik meg, PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra. A PC-s játékosoknak egy fontos tudnivaló, hogy a játék csak Games for Windows LIVE alatt fog működni. A szolgáltatás jelenleg nem érhető el Magyarországról, de egy korábbi hírünkben már leírtuk, miképpen lehet azt itthon is használni.

Megjegyzés: A kép nem a játékból van, csak poén.

Azóta történt

  • F1 2010 - az eső ereje

    Az F1 2010 egyik nagy újdonsága a dinamikusan kezelt időjárási tényező lesz, ami alaposan felboríthatja az előre kitalált versenytaktikát.

  • F1 2010: Videóinterjú

    Andy Gray, a Codemasters kommunikációs menedzsere beszél a játékról, kiemelve pár részletet, mint például az új időjárási rendszert és egyéb újításokat.

  • F1 2010 - esős képek

    Új képeken a Codemasters F1 2010 játéka.

Előzmények