Ezen a hétvégén rendezik az NBA 2K20 Global Championship európai döntőjét

A tervek szerint az összes meccs élőben követhető lesz az NBA hivatalos Twitch csatornáján.

A 2K, az NBA, az NBPA és ESL vasárnap (2020.01.25.) rendezi meg az NBA 2K20 Global Championship európai regionális döntőjét Párizsban, melynek keretében nyolc játékosnak – Spanyolországból, Németországból, Olaszországból, Franciaországból és az Egyesült Királyságból – lesz lehetősége összecsapni az NBA 2K20 Global Championship European Regional Champion címért, a 15.000 dolláros pénzjutalomért és más díjakért.

Az európai regionális döntő két végzőse emellett továbbjut a 2020. február 22-én Los Angelesben megrendezésre kerülő globális döntőre is, hogy megmérkőzzön a hat további döntőssel és kiderítsék, melyikük lesz az első globális bajnok. Az NBA 2K20 Global Championship bajnoka 100.000 dolláros pénzjutalomban és más díjakban fog részesülni. Az esemény az előzetes hírek szerint a hivatalos NBA Twitch csatornán lesz követhető, ahol többek között Dell Curry is felbukkan.

Előzmények

  • NBA 2K20 teszt

    A kosárlabdás egyeduralkodó idén is hozza az elvárt minőséget, grafikája és játékmenete rengeteget lépett előre, de sajnos a fejlődési lépcsők pénzforgalommal való megválthatósága megmaradt.