(Exkluzív) Információk az új Hitman játékról

A Hitman világa sajnálatos módon az elmúlt hónapokban eléggé visszafogottan volt kezelve. A készítők legutóbbi nagygépes alkotása a Hitman: Absolution volt, amely 2012-ben jelent meg, de azóta csak két mobil készülékekre kiadott új játék látott napvilágot. Mindezek mellett pedig pár hónapja azt is bejelentették, hogy az új mozifilm is csúszik, és csak augusztus 28-tól lesz látható. Korábban egy Twitter bejegyzésben már volt róla szó, hogy még idén kapnak a rajongók új információkat a folytatásról, de konkrétumokat csak most kaptunk, és ezt itt először a GAMEPOD.hu-n olvashatjátok.

Fejlesztőkhöz közel álló, megbízható forrás szerint a bejelentés közelebb van, mint hinnénk, a tervek szerint legkésőbb augusztusig hivatalosan is lelepleződik az új Hitman játék. Erre a legtöbb esély a kicsivel több mint egy hét múlva, június 15-én induló E3, viszont a pontos bemutató dátumáról, valamint a megjelenési napról nem kaptunk információt.

A folytatás egyik érdekessége, hogy megőrzi az Absolution legjobb újításait, viszont jobban előtérbe fog kerülni a sandbox stílus, ezzel is növelve majd a rajongókra váró játékélményt. Az új epizód egyik újdonsága az lesz, hogy a korábbiakhoz képest fontosabb lesz a hallásunk használata, ehhez pedig egy új hangmotort kap a program, amely teljesen feljavítja az eddigi lehetőségeket, így a hang iránya tökéletesen meghatározható lesz.

Hogy konkrétan ez miként lesz megvalósítva, azt egyelőre csak a fejlesztők tudják, remélhetőleg az első részleteket már a jövő hét után megtudhatjuk.

Azóta történt

Előzmények