Eternal Darkness folytatás jön?

A Silicon Knights nem nevezhető túl termékenynek ebben a generációban, és ez már minden bizonnyal így is marad. Dennis Dyack a stúdió vezetője ugyanis elmondta, hogy egy következő generációs projekten dolgoznak.

Konkrétumokat nem árult el, de elmondta, hogy nagyon izgatottak, és visszamennek a gyökerekhez, valamint hozzátette, hogy arról az IP-jükről van szó amit a legtöbben kértek tőlük.

Akkor vegyük sorba, hogy milyen játékaik is voltak. Volt nekik egy Legacy of Kain sorozatuk, ami viszont jelenleg a Square birtokában van, és ők már egy Soul Reaver folytatáson dolgoznak, vagyis ezt kihúzhatjuk. Van még nekik egy nem túl sikeres Too Human játékuk, amit nem valószínű, hogy sokan kérnének. Na és akkor elérkeztünk a Gamecube időszak egyik gyöngyszeméhez az Eternal Darkness-hez. Ez ellen semmit nem tudnánk mondani, hogy miért ne csinálhatnák meg, és feltehetőleg valóban sokan kérték már a folytatást.

Ami esetleg még szóba jöhet, és a legtöbben elfelejtkeznek róla, az a Dark Legions, ami egy Archon-ra hajazó remek kis játék volt a maga idejében. De talán épp ezért, hogy kevesen emlékeznek rá zárható ki a jelöltek listájáról.

Tehát marad az Eternal Darkness, aminek első részét érdemes kipróbálni, amennyiben hozzáférünk egy GC-hez, ugyanis a gép egyik legkiválóbb játékáról van szó.

Azóta történt