Észvesztően szép PlayStationnel ünnepli 500 milliomodik gépeladását a Sony

A Sony nem csak az egyes generációk esetében mérte a gépre vonatkozó eladásokat, hanem összesítve is, így a PlayStation márkanév égisze alatt már 500 milliónál is több, egészen pontosan 525,3 millió konzolt adtak el. Ebből a PlayStation 4 szépen kivette a részét a maga 82,2 milliós eredményével, de a legnagyobb siker még mindig a PlayStation 2 nevéhez fűződik.

A japán vállalat úgy gondolta, hogy megéri megünnepelni a PlayStation eredményeit, amelyet nyugodtan lehet történelminek is nevezni. A Sony egy rendkívül szép PlayStation 4 Pro verziót készített a neves esemény alkalmából, amely az 500 Million Limited Edition jelzőt viseli magán.

A hardver lényegében megegyezik az alap PlayStation 4 Próval, viszont a külcsín alaposan fel lett dobva, ráadásul csupán ötvenezer darab készül, számozott formában. A csomag része még egy PlayStation kamera, illetve egy speciális, átlátszó gamepad, amely az 500 Million Edition DualShock kontroller nevet kapta meg.


[+]

Az ünnepi PlayStation 4 Pro augusztus 24-én jelenik meg, az ára pedig 500 dollár lesz. Utánpótlás nincs, így érdemes sietni a vásárlással.