Érkezik az új Assassin's Creed

Még egy hónap sem múlt el a legutolsó Assassin's Creed játék, a Unity megjelenése óta, már most tudni lehet, hogy jövőre érkezik az új rész, amely jelenleg Victory kódnéven fut. A hírt a Kotaku szellőztette meg, miszerint már egy ideje készül az új rész, amely sajnos nem a sokak által várt Japánban játszódik.

Az Assassin's Creed: Victory a viktoriánus kori Londonba kalauzolja el az érdeklődőket, azaz a korábbi alkotásokhoz képest kicsi ugrás lesz az időben, és a 19. században lehet kalandozni majd. A fejlesztés a Ubisoft Quebec végzi, ők korábban a 3. és 4. rész kiegészítőin is dolgoztak.

A tervek szerint 2015 őszén jelenne meg a program kizárólag PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re, azaz az előző generációs gépek tulajdonosai nem kapják meg a játékot. A szivárogtatásra az Ubisoft is reagált, miszerint nagyon sajnálják, hogy idő előtt szivárgott ki a dolog, hiszen a fejlesztő csapat már egy éve dolgozik a szoftveren, de hamarosan szeretnék hivatalosan is bejelenteni az új epizódot.

Azóta történt

Előzmények