Érkezik a Cossacks széria 3. része

GSC Game World nevéről sokaknak leginkább a  S.T.A.L.K.E.R. játékok jutnak az eszébe, azonban ők már a Cossacks szériával is sok rajongót szereztek. Az első rész 2001-ben jelent meg, és akkoriban különlegesnek volt mondható, hiszen egy stratégiai játékban addig nem nagyon láthattunk valós időben több száz egységet a képernyőn. A sorozat kapott egy folytatást 2005-ben Napoleonic Wars alcímmel, és hamarosan érkezik a 3. rész is, készül ugyanis a Cossacks 3.

A fejlesztők elmondása szerint az új rész akár az első epizód remake-jének is tekinthető. Ismét a XVII-XVIII. században járunk majd, és nem kevesebb mint 5 kampány lehet majd végigjátszani, miközben több mint 10 ezer egységet is képes lesz megjeleníteni a játék. Az új rész megjelenésére még kicsit várni kell, mert bár pontos dátumot nem kaptunk, annyi bizonyos, idén év végén megjelenik a Cossacks 3.

Azóta történt

  • Szeptember végén jelenik meg a Cossacks 3 (PC)

    Folytatódik a híres széria, amely bár számozott epizód, mégis inkább az első rész újragondolása lesz.

  • Cossacks 3 teszt (PC)

    Visszatér a klasszikus valósidejű, tizenötödik évét ünneplő stratégiai játéksorozat, bár a nevével ellentétben nem egy teljesen új epizóddal, hanem a régi HD remake-jével.