Epic: Nem dolgozunk új Unreal játékon

Augusztusban számoltunk be róla, hogy az Epic öt új játékon is dolgozik a nemrég megjelent Gears of War 3-on kívül, melyek különlegessége, hogy a bejelentés szerint fő platformként ezúttal nem az XBOX360, hanem a PC volt megjelölve. Bizonyára közöttetek is akadtak olyanok, akik egy Unreal vagy Unreal Tournament játékot látnátok legszívesebben az új projektet között. Nos, az Epic csalódást okozott, ugyanis nem dolgoznak új Unreal játékon.

Az Epic Games elnöke, Mike Capps, egy Forbes-nek adott interjújában elmondta, hogy jelenleg egyáltalán nem dolgoznak egy olyan játékon sem, ami az Unreal franchise-ra épül. Habár szerinte az Unreal és Unreal Tournament továbbra is fontos és kedves a számukra, egy darabig nem fognak kiadni reá épülő játékokat.

Az eddig még be nem jelentett, elsősorban PC-re készülő játékokról továbbra sem tudni konkrét információt, habár Mike Capps interjújából annyi kiderül, hogy nagy eséllyel valamelyik játékot az a People Can Fly fejleszti, akik a Bulletstormot is készítették. Elmondása szerint ugyanis ők igazán szórakoztató játékokat készítenek és az elmúlt időszakban megtanultak együtt dolgozni, pontosan ezt fogjuk majd látni a következő játékukban is.

Azóta történt

Előzmények