Enslaved - Fejlesztői napló és képek

A Ninja Theory és a Namco Bandai által PS3-as és XBOX360-as konzolokra fejlesztett Enslaved-ből érkezett egy fejlesztői napló, melyben a cég kreatív igazgatója beszél a játék történetéről, ami egy négyszáz éves kínai novellán alapul.

A Journey to the West című novella szintén két karakterről szól, akik együtt utaznak, róluk mintázták Monkey és Trip figuráját. A videó többi részében a játék és a szereplők történetét ismerhetjük meg, mellette pedig egy rakás új képet is megtekinthettek a játékból, melyek nemrég érkeztek. A képeket a forrásoldalon tekintitek meg, a videót pedig alább:

A játékból érkezni fog gyűjtői kiadás is, de a Collector's Edition tartalmát egyelőre nem ismertették, pusztán csak annyit erősítettek meg, hogy biztosan lesz CE változat belőle.

Azóta történt

Előzmények

  • Enslaved - Debütáló videó

    Az Enslaved című konzol-exkluzív játékból eddig csak képeket láthattunk, de most megérkezett a hivatalos debütáló trailer is.

  • Enslaved: Képek és új információk

    A Heavenly Sword alkotója, a Ninja Theory egy új, történetközpontú akciójátékon dolgozik, amiből most új információk és képek is érkeztek.