Enemy Front - Stuart Black új FPS-e

Viszonylag már régen hallatott magáról a második világháborús téma FPS köntösbe bújtatva, így a City Interactive úgy gondolta előveszik egy újabb próba erejéig.

A City Interactive neve ugye elsőre nem hangzik túl jól, hiszen elég sok Z kategóriás játék fűződik a nevükhöz. Ez alól talán csak a Sniper: Ghost Warrior képez kivételt, így némi reménysugár azért még maradt arra, hogy egy kellemes FPS készülhessen.

Amit még tudni érdemes a játékról, hogy az Elite Front címet viseli és az a Stuart Black is részt vesz a fejlesztésben aki korábban a Black című FPS kapcsán vált híressé, majd pedig a Bodycounttal próbálkozott a Codemasters-nél. Ez utóbbi projektből menet közben kiszállt.

Visszatérve magára a játékra, egyelőre ami biztos, hogy néhány évet ölel majd fel a történet, és a történelemből megismert történésekben is részt vehetünk majd. Így lehetőségünk lesz közreműködni az Enigma kód megfejtésében, és még egy pusztító titkos fegyvert is meg kell majd semmisítenünk, ami minden bizonnyal megfordítaná a háború kimenetelét.

Tehát amolyan szokásos második világháborús témára számíthatunk, megfűszerezve egy Cry Engine 3 motorral.

Megjelenés 2012-ben, PC, PS3 és Xbox360 platformokon.

Azóta történt