eMagyarország rátok vár

Egy megkeresésnek teszünk eleget azzal, hogy az alábbi rövid bemutatót megosztjuk veletek. eMagyarország fénye mára megkopott, de még mindig van egy erős bázis, akik szakadatlanul azon dolgoznak, hogy visszanyerje régi erejét, és ismét a térség meghatározó szereplője lehessen. Ehhez viszont új, dolgos emberekre van szükség, akik szívesen áldozzák szabadidejüket eMagyarországnak.

"Az eRepublik egy böngészőben játszható, szociális-stratégia játék, mely a való világra épült. Lehet többen ismeritek már, akár kipróbáltátok, vagy épp játszotok vele. De azok kedvéért akik még csak most találkoznak vele először, egy rövid bemutatóval szolgálunk. Mint minden játékban vannak azt elhagyók, így szükséges, hogy folyamatosan hívjunk meg magunk közé új játékosokat is. És most különösen nagy szükség van Rátok! eMagyarország katonai nagyhatalom volt, azonban az utóbbi időkben megkopott nemzetünk, de még így is komoly potenciált jelentünk! A játékban valós országok kaptak helyet, valós határaikon belül. Ugyanekkor a háborúk által számos lehetőség van terjeszkedni, kalandozni.

Jelenleg épp egy nagyszabású akciót indított hazánk! Eredeti területeinkről átköltöztünk francia régiókba és meghódítottuk azokat. Gondoltuk kipróbáljuk a francia konyhát és meglessük nemzetük leányait is! Tehát épp kolóniát építünk ki, mely határait tovább terjesztjük holland földek irányába is. Azonban ennek sikeréhez Rád is szükségünk van! Eddig jószerivel a románokkal harcoltunk számos alkalommal töröltük el őket! Most pedig a Kárpát-medencéből átvándorolva Nyugat-Európát szemeltük ki. Itt pedig a többi ország hódításainak és terjeszkedésének okán olyan nemzetekkel nézhetünk farkasszemet a közeljövőben, mint Kína, az USA, vagy az Egyesült Királyságot ostromló Kanada.



A múlt és a jelen...

Bár a játék fő mozgatórugója a háborús modul, számos más lehetőség is nyitva áll előtted ebben a virtuális világban. Építhetsz magadnak cégeket, bányákat nyithatsz és iparmágnás lehetsz! Megszerzett vagyonodból harcolhatsz, fejlesztheted karaktered. Ha éppen arra vágysz, újságot alapíthatsz, cikkeket publikálhatsz, előfizetőket szerezhetsz és igazi véleményformáló alakja lehetsz a közéletnek! Lehetsz pártelnök, kongresszusi képviselő, aki törvényekről dönt, vagy épp államelnök, aki az ország történelmét írja meg!

Lehetsz katona és csatát eldöntő harcos is! Beléphetsz reguláris vagy irreguláris századokba, és bajtársaiddal harcolhatsz, vagy éppen magányos zsoldos is lehetsz. Az eRepublik országai szövetségekbe tömörülnek, hogy együtt harcolhassanak. Miután körülbelül egy éve eMagyarország kilépett több más taggal a Phoenix nevű szövetségből, újat alapított Szerbiával, Lengyelországgal, Macedóniával és Spanyolországgal, így megszületett a ONE szövetség. Azóta bővült a tagországok listája olyanokkal, mint Szlovénia vagy az Egyesült Királyság. Számos ország pedig elkötelezte magát szövetségünk mellett. Így ezen országok karöltve harcolnak egymásért, közös hadjáratokat szervezve.

Harctér, franciák ostromlása napjainkban...

A játék egyik, ha nem a legfontosabb eleme játékon kívül szerveződik. Ez pedig maga a közösség! A pártok, századok kiterjesztették határaikat chatre is, és minden nap összejönnek beszélgetni, játszani. Így például a fentieken kívül különböző minisztériumok is létrejöttek, melyek a kormány munkáját segítik (Gazdasági, Hadügy, Oktatási, Szociális, hogy csak párat említsünk). eMagyar Egyetem is funkcionál, ahol érdekes előadásokat lehet hallgatni vagy éppen a történelmünket ismerhetitek meg.

Egy szó, mint száz, reméljük csatlakozol közösségünkhöz, mert mi már várunk Rád! Az Oktatási Minisztérium pedig segítségedre lesz az első napokban, támogatást kapsz tőlük és mentort, aki a személyi tanácsadódként fog szolgálni a kezdetekben. A regisztációkor pedig kapsz egy elnöki üdvözlő levelet, melyet figyelmesen olvass majd el, mert számos hasznos információt, segítséget tartalmaz! Továbbá jelöld be barátnak (profil oldalának jobb felső sarkánál található ikonnal) Oktatásügyi Miniszterünket, PoriTomi-t!

Tehát regisztrálj ezen az oldalon és találkozunk a játékban!

Üdvözlettel,
eMagyarország polgárai"