Eltűnt a Half-Life 3 bejegyzés, helyette jött a Portal 3

Már nem tudjuk, mit gondoljunk a Valve-val kapcsolatos hírek olvasásakor, ezért nézzétek el nekem, ha picit szkeptikus voltam afelől, hogy érdemes-e megírni az újabbat, vagy ez is csak egy hamis információ áramoltatás, aminek semmi köze a valósághoz. Ahogyan azt már pár napja megírtuk, a Valve bejegyeztette a Half-Life 3 védjegyet a Trademarks and Design Registration Office of the European Union (OHIM) oldalára. Azóta titokzatos módon eltűnt a bejegyzés, ám felbukkant egy másik, a Portal 3:

A ValveTime.net oldal számolt be az új fejleményekről, megerősítve, hogy valóban nem találják az addig kétségtelenül fellelhető Half-Life 3 bejegyzést az adatbázisban. Viszont a Portal 3 csak nemrég kerülhetett fel, a bejegyzés szerint október 2-án, ám ami érdekes az az, hogy a Valve-nál jelen pillanatban nincs "Portal 3 csapatként" bejegyzett fejlesztőgárda.

Mindenesetre érdekes dolgok ezek, de hogy pontosan mi van a háttérben, egyelőre ember legyen a talpán, aki pontosan meg tudja mondani. Addig pedig tekintsünk pletyka szintjén minden új információra.

Azóta történt

Előzmények