Előkészületi fázisban van a Beyond Good & Evil 2?

Frissítve:

Az első rész Facebook oldalán a következő szöveget olvashatjuk. Innentől lett hivatalos, hogy Michel Ancel valóban a híres játék folytatásán dolgozik.

"If you've been waiting for news about BG&E... well, here you go! We are delighted to confirm that Michel Ancel is currently working with the Ubisoft Montpellier Studio on a new Beyond Good & Evil game."

Eredeti hír:

Néhány napja a Beyond Good & Evil tervezéséért felelős Michel Ancel különleges képeket kezdett el megosztani a hivatalos Instagram oldalán. Ezekről hamar felmerült a szóbeszéd, hogy a korábbi játékának folytatásához készültek, azonban eddig erre semmilyen utalást nem kaptunk. Most azonban a minap egy újabb karakterről mutatott be rajzot a tervező, ami pedig érdekes, hogy képaláírásként az olvasható, hogy a játék előkészületi fázisban van.

Endangered species - now saved - Game in pre-production - Stay tuned !

Michel Ancel (@michelancel) által közzétett fénykép, 2016. Okt 4., 14:19 PDT

Ezek után reményeink szerint nem kell már sok hozzá, hogy nagyon hosszú szünet után újra halljunk valamilyen érdekes információt a Beyond Good & Evil 2-ről, hiszen a korábbi rész rajongói már elég régóta várják a folytatást.

Azóta történt

Előzmények