Elindult első reszponzív oldalunk, a Fototrend

A mai nappal elindítottunk egy új oldalt a Prohardver Lapcsalád égisze alatt. Egy régi-új oldalt, mert hogy ilyen névvel volt már portálunk a rendszerben valamikor: ez a Fototrend, ami második reinkarnációjában digitális fényképezőgépek tesztje és elemzése helyett mobilos közösségi fotózással foglalkozik. Bővebben itt írunk róla, érdemes elolvasni, mert rögtön egy fotópályázattal nyitunk!

Itt és most azonban egy másik, technikai érdekességre szeretnénk felhívni a figyelmet: egy ideje (jó ideje) a háttérben készülünk portáljaink teljes kódcseréjére: 2017-ben végképp elavultnak számít a kezelőfelület, navigáció, képfeltöltés, de az általános működés, megjelenítés is minden oldalunkon. Hamarosan megszűnnek külön mobil felületeink és egy egységes reszponzív, reményeink szerint minden elemében korszerű HTML veszi át helyüket minden portálunkon. Na, a Fototrend ennek első fecskéje, és ezzel együtt első tesztje is.

Nem tudunk még minden új funkciót élesíteni, hiszen egy csomó, a többi oldallal közös dologhoz az is kell, hogy azokat az oldalakat is már új kód hajtsa. Betekintésnek azonban tökéletes lesz a Fototrend. Na meg fotómegosztáshoz is, reményeink szerint. Fogadjátok szeretettel, használjátok bátran!