Elérhető az NBA 2K12 Legends Showcase DLC

A 2K Sports a mai napon bejelentette, hogy a Legends Showcase már megvásárolható a PlayStation Network-ön (7,99 EUR) és Xbox LIVE-on (800 Microsoft pont).

“2K Sports elkötelezetten támogatja az NBA 2K12 játékot azáltal, hogy a rajongókat izgalmas és magával ragadó, letölthető tartalmakkal látja el.” nyilatkozta Greg Thomas, a 2K Sports termékfejlesztési igazgatója. “Büszkén mutatjuk be a Legends Showcase kiegészítőt, mely az első ilyen a franchise történetében. Az új játékmódok és a legendák még több tartalommal csillapítják profi kosárlabdára éhes NBA rajongók étvágyát.”

A Legend Showcase-ben a játékosok az NBA történetének több, mint 300 legendás játékosa közül választhatnak. Itt van többek között Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, és Dr. J, akik hiteles, egy-az-egyben meccsektől egészen 5-5 elleni meccseken játszanak. A "Legends Showcase" mini-játékokat is tartalmaz, amilyen a 21 és a H-O-R-S-E, az új "2-on-2 Teammate Challenge" és "3-on-3 Era Challenge" módok mellett. A játékosok jelenlegi NBA játékosokat is előcsalhatnak, így teljesen egyedi csapatok alakulhatnak ki, a legendák és napjaink sztárjainak részvételével.