Egyre közelebb van a Frictional Games új játékának bejelentése

Nemrég frissült az új projekt weboldala, ahol rejtélyes videó és elrejtett hanganyag borzolja a kedélyeket.

Tavaly év végén mi is írtunk róla, hogy az Amnesia sorozatért és a SOMA-ért felelős Frictional Games elindított egy új weboldalt, amelyet az eddig még be nem jelentett új játékuk számára készítettek. Az oldalon az elmúlt hetekben csak egy egyre nagyobbá váló villogást láthattunk a képernyő közepén, azonban nemrég történt némi változás is. A közösségi médiás linkek mellett megjelent egy új ikon, amelyre rákattintani nem tudunk, azonban ha az egeret a kis kép fölé visszük, akkor egy kódsor jelenik meg, amelyről kiderült, hogy egy YouTube linket takar.

Ez viszont még csak a kezdet, szemfüles rajongók ugyanis elkezdték feltúrni az oldal forráskódját is, ahol találtak egy újabb kódsort, ami szintén egy YouTube feltöltéshez vezet minket, itt azonban nem egy videót láthatunk, hanem csak rejtélyes hangokat kapunk.

Azt továbbra sem tudjuk, hogy milyen játék várható a csapatól, minden bizonnyal sokan örülnének egy újabb horror alkotásnak, ahogy a SOMA kedvelői is egy esetleges folytatásnak. (Bár utóbbi játék viszonylag normálisan lett lezárva)