Egyre biztosabb, hogy készül a The Division folytatása

A pletykák szerint akár már az E3-on is bejelenthetik az új részt.

Bár a 2016-ban megjelent The Division anyagilag kifejezetten sikeres lett, nem lehet elmenni amellett, hogy kezdetben igenis voltak gondok a játékkal, többek között a tartalommal is. Az elmúlt több mint egy évben azért rengeteg változáson ment keresztül a program, amelynek egy esetleges folytatásáról néhány hete már felröppentek pletykák. Most egy újabb jel mutathatja azt, hogy tervben a folytatás, az Ubisoft álláshirdetései között ugyanis több mint 20 ajánlatot találhatunk a játékkal kapcsolatban.

Nem valószínű, hogy az első részhez keresnek ennyi szakembert, így a pletykált E3-as leleplezésnek talán még valóságalapja is lehet. Várjuk az expót és az Ubisoft, valamint a Massive Entertainment hivatalos bejelentését.

Azóta történt

Előzmények

  • Tom Clancy's The Division teszt

    Az alvó ügynökök ébredése mellett egy káosz uralta nagyvárossal, rengeteg akcióval, milliónyi loottal és több 10 órányi online játékkal várja a játékosokat a The Divison.

  • Kipróbáltuk a The Division béta verzióját

    A tavasz egyik sikervárományosának szánják a Tom Clancy nevével fémjelzett játékot, amelynek korai verziójába mi is belekóstoltunk pár óra erejéig.

  • Tom Clancy’s The Division előzetes

    Már a nyakunkon van az utóbbi idők talán legjobban várt Ubisoft alkotása, ami első látásra mesterien igyekszik kombinálni a harmadik személyű MMO stílust az akció-szerepjátékokkal.