Egyedi Mortal Kombat kontrollereket jelentettek be

Ha valaki a verekedős játékokat hozza szóba, rengeteg embernek egyből a Mortal Kombat széria jut az eszébe. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen egy komoly múlttal büszkélkedő sorozatról beszélünk, amelynek első része még 1992-ben jelent meg. Az utóbbi évek során volt néhány gyengébb próbálkozása a címnek, azonban 2011-ben a szériát újraindították, így ismét a legjobbak közé tartozhatott a játék. Néhány napja írtunk róla, hogy a Mortal Kombat X csak jövő áprilisban jelenik meg, most azonban egy érdekes bejelentésről is lehullott a lepel.

A képeken látható egyedi kontrollereket a GameStop Expón mutatták be. A kifejezetten verekedős játékokhoz tervezett irányítók egyik legfeltűnőbb újítása, hogy hiányzik róluk a d-pad, valamint a ravaszok szerepét külön gombok veszik át. Mindezek mellett a leendő vásárlóknak meg kell szokniuk az aszimetrikus kialakítást is.

A megjelenésről egyelőre nem érkezett információ, remélhetőleg az új Mortal Kombat érkezése előtt beszerezhetők lesznek a különlegességek.

Azóta történt

Előzmények