Egy újabb tajvani halt bele a mértéktelen játékba

Egy  Chuang nevű tajvani 18 éves férfi privát szobát foglalt magának az egyik tajvani internet kávézóban, ahol pénteken ebédidőben jelent meg. A későbbiek folyamán magára marad, és csak vasárnap ellenőrizte a hely személyzete, hogy rendben van-e. Ekkor Chuang épp az asztalon pihent, majd felállt, tett néhány lépést és összeesett. Gyorsan kórházba szállították, de ott már nem tudták megmenteni az életét.

A hatóságok még vizsgálják az ügyet, de feltehetőleg a közel két napos egy helyben ülés okozott nála szív és érrendszeri problémákat, vagy halálos vérrög alakulhatott ki.

A Blizzard is megszólalt az ügyben, és sajnálatukat fejezték ki. Együtt éreznek a családdal és a barátokkal. Fontosnak tartják a mértékletességet, és véleményük szerint az ember mindennapos élete előrébb való bármilyen szórakozásnál. Ezen felül viszont úgy érzik, hogy nem lenne megfelelő további észrevételeket tenniük anélkül, hogy ismernék az eset összes körülményét.

Egy másik hasonló eset is történt még év elején, szintén egy tajvani internet kávézóban. Akkor egy 23 éves férfi halt bele a 23 órán keresztül tartó League of Legends játékba.