Egy hét múlva Xbox One-ra is megjelenik a Rocket League

Aki esetleg nem ismerné, a Rocket League tulajdonképpen egy labdajáték, annyi csavarral, hogy valódi emberek helyett különböző járműveket kell irányítanunk. Elsőre talán furcsának tűnhet a dolog, de a játékosoknak annyira bejött ez a koncepció, hogy több mint egymillió példányt adtak el belőle. Ezek után nem volt kétséges, hogy Xbox One-ra is eljön majd a játék, amelyről végül tavaly év végén a tajvani korhatár-besorolás honlapja rántotta le a leplet. A hivatalos bejelentésre egészen mostanáig kellett várni, alig egy hét múlva már a Microsoft konzolján is játszható lesz a Rocket League.

A premier pontosan egy hét múlva, február 17-én lesz, az Xbox One játékosok pedig néhány extra ingyenes DLC-vel is gazdagodnak, mint például a Halo széria Warthogja, vagy a Gears of War sorozat Armadillója.

Azóta történt

Előzmények

  • Rocket League - Vissza a jövőbe DLC érkezik

    „Utak? Ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra.”

  • Rocket League teszt

    Elsőre értelmetlennek tűnhet az a fajta autós foci, amit a Psyonix legújabb játékában tapasztalhatunk, ennek ellenére nagyon sok órát képesek voltunk ellenni vele és kifejezetten élveztük az időtöltést.