2019. augusztus 20., kedd

Gyorskeresés

Egy hét múlva jön a Far Cry 5: Lost on Mars

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

A DLC-ben a játékosok a Marsra utazhatnak Nick Rye szerepében és Hurk társaságában, hogy leszámoljanak az idegen pókfélékkel.

Hirdetés

A Far Cry 5: Lost on Mars kiegészítővel a játékosok Hope megye őrült szektáját hátrahagyva a vörös bolygóra utazhatnak, ahol Nick Rye és Hurk megpróbálja visszaállítani ANNE – az emberiség utolsó védvonalát jelentő futurisztikus AI – áramellátását. Ebben az új kalandban a játékosok egész sor új, idegen fegyvert vethetnek be, mint a Blaster of Disaster, a Hellfire és a Morphinator, a Space Jet segítségével pedig teljesen új utazási lehetőségek nyílnak meg előttük. Az emberiség sorsa a Far Cry 5 leghírhedtebb fenegyerekei kezében nyugszik. Ideje eltaposni pár bogarat!

A Lost on Mars július 17-től lesz elérhető, de a Far Cry 5 kiegészítőinek sora hamarosan tovább folytatódik az utolsó DLC-vel – Dead Living Zombies –, ami 2018. augusztusában fog megérkezni. A pályaszerkesztők emellett a kiegészítő ihlette új Far Cry Arcade assetekkel színesíthetik majd tovább pályáikat. A Dead Living Zombies külön, valamint az összes jövőben megjelenő DLC-hez hozzáférést biztosító Far Cry 5 Gold Edition részeként is megvásárolható.

Hirdetés

Előzmények

  • Far Cry 5 teszt

    Az Ubisoft nem kockáztatott az 5. résszel, kidobták a korábbi epizódok legutáltabb elemeit, kibővítették azokat, amelyeket szerettünk, fantasztikus folytatást kaptunk.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.