Egy baki miatt több ezren töltöttek le ingyen egy filmet a PS Network-ről

Egy hatalmas bakit követett el a hét elején a Sony, amikor is egy hiba folytán olyan film került fel a PSN-re, melyet még javában vetítenek a mozik, ráadásul teljesen ingyen lehetett azt letölteni. Az "Armored" című akciófilmben olyan hírességek szerepelnek, mint Matt Dillon, Jean Reno, vagy Laurence Fishburne. Magyar vonatkozásban pedig még érdekesebb, hogy a film rendezője Antal Nimród.

Állítólag a Sony pusztán csak elő szerette volna készíteni a filmet a PSN-szolgáltatásról való későbbi letölthetőségre, amikor egy hiba keletkezett a rendszerben. A hibát később természetesen korrigálták, de azalatt a körülbelül öt óra alatt, amíg elérhető volt a film, több ezren töltötték le, és nézték meg azt teljesen ingyen a PS3 és PSP konzolokon.

A film készítői valószínűleg nem voltak olyan boldogok, mint a szerencsés felhasználók, amikor ez kiderült, ugyanis - akár baki volt, akár nem - egy olyan filmet előkészíteni digitális letöltésre, aminek csak nemrég volt a premierje, enyhén szólva is érdekes.

Azóta történt

Előzmények