Hirdetés

eFootball PES 2020 - Már elérhető a Data Pack 3.0 frissítés

Az ingyenes extra tartalom mellé fizetős bővítmény is érkezett, amelyben előre összeállított myClub csapatokkal találkozhatunk.

A Konami Digital Entertainment B.V. bejelentette, hogy már elérhető az eFootball PES 2020 ingyenes Data Pack 3.0 frissítése, valamint a prémium Partner Club Squad tartalmak is megvásárolhatók.

Partner Club Squads

Hirdetés

A hét elérhető Partner Club Squad a legaktívabb támogatók számára készült a legfrissebb játékosokat, menedzsereket, taktikákat és a választott klub témáját tartalmazó előre összeállított myClub csapatokkal, köztük:

  • Manchester United
  • Juventus FC
  • FC Bayern
  • FC Barcelona
  • Arsenal FC
  • Inter
  • AC Milan

Emellett februárban egy exkluzív klasszikus szerelést is kapni fog mindegyik klub. A hét Partner Club Squad már megvásárolható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A Partner Club Squad csomagok játékosai és menedzserei nem használhatók más myClub csapatokban, ahogy a myClub játékosok és menedzserek sem használhatók a Partner Club Squad csapatokban.

Data Pack 3.0

Az eFootball PES 2020 tovább fokozza látványosságát a Data Pack 3.0 frissítéssel, ami számos Cicero Pompeu de Toldeo (São Paulo), Old Trafford (Manchester United) és Allianz Stadium (Juventus FC) stadion frissítést – köztük Morumbi javításokat – tartalmaz. Az utóbbi két stadion frissítése a kezdőrúgás előtti új külső bemutatást is kapott, melyekből az Allianz Stadium eFootball PES 2020-exkluzív.

A több, mint 50 stadion széles kínálatához csatlakozik továbbá az Arena do Grêmio, amivel a rajongók átélhetik a Grêmio FBPA hazai pályájának hangulatát az éjjeli és nappali meccsek során.

Ahogy a közösség számíthatott rá, a csomag számos új játékos arcot is tartalmaz, így még realisztikusabb és részletgazdagabb formában jelenít meg olyan sztárokat, mint Tyrone Mings, Donyell Malen, Ivan Perišić, Fikayo Tomori és Renan Lodi.

A Data Pack 3.0 emellett frissített játékos cipőket is tartalmaz, valamint négy új adidas (Copa, NEMEZIZ, Predator, X) és három új Mizuno (MORELIA NEO II, REBULA3 RED/WHITE, REBULA3 BLACK/YELLOW) darabot, melyek népszerű valós másuk replikái.

Továbbá új nemzeti uniformisok is érkeznek, melynek részeként a német, spanyol, japán, észak-írországi, walesi, belga és skót csapatok is új adidas szetteket kapnak. A frissítés végül számos javítást is eszközöl a közösség visszajelzései alapján.

  • Kapcsolódó cégek: