E3: Star Wars: The Old Republic infók és videó

A Star Wars: The Old Republic az egyik leginkább várt MMORPG a piacon,  így nem csoda, ha a BioWare és a LucasArts is igyekezett kitenni magáért az E3-as bemutató során - amit jedik és sithek tartottak. Ígéreteik szerint - elsőként a piacon - minden egyes karakternek egyedi hangja lesz a játékban. Mindegyik kaszt más-más bolygón kezdi majd el a kalandjait, így mindegyikkel teljesen új dolog lesz majd a fejlődés első szakasza. Ígéretük szerint a klasszikus MMORPG-k három alapja - harc, felfedezés és fejlődés - mellé egy negyediket adnak majd, a történetet.

A hivatalos oldal is frissült egy összefoglaló információs oldallal, a Holonettel, ahol megtalálhatjuk az összes eddig felfedett információt a bolygókról, kasztokról, frakciókról és az idővonalról.

Ja, kaptunk egy rendertrailert is mellékesen...

Ráadásul még nem hivatalosan, de egy, az Edge magazinnak adott interjúban megerősítették, hogy a Köztársaság oldalán játszva elérhető lesz a Smuggler kaszt is a Trooper mellett - aki Han Solót játszana, Ord Mantellen fogja majd kezdeni a játékot, miután ellopták a hajóját. Az interjút adó James Ohlem nem kispályás játékot szeretni adni nekünk: a nyilatkozata szerint ők versenyezni akarnak a World of Warcrafttal minden szinten.

Azóta történt

Előzmények