E3: 2021 - A Devolver Digital Show-ja

A cég idei szereplésével negyedik alkalommal vesz részt az év legynagyobb show-ján.

A Devolver Digitaltól a korábbi években láthattunk már meglepő, viccess, morbid előadásokat, kíváncsian várjuk, hogy az idei évben mit terveznek így, hogy ezúttal élőben sajnos nem lehet megtekinteni őket, kizárólag online formában készültek a mai napra. A játékaikról egyelőre keveset tudunk, de minden bizonnyal készülnek nekünk nem kevés meglepetéssel a magyar idő szerint 22:30-kor kezdődő show-val.

Az élő adás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag az E3-as gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak a reggeli órákban tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint a Devolver Digital konferenciáját néhány órával később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők.

Úgy tűnik, hogy a Devolver Digital idén is csak és kizárólag Twitch-en lesz látható, így reménykedjünk, hogy a technika ördöge most tényleg alszik és nem okoz gondokat a közvetítés során. Live Chat a késő éjjeli időpont miatt nem várható. A trailereket reggel tesszük ki a főoldalra.