2019. augusztus 23., péntek

Gyorskeresés

E3: 2019 - A Square Enix élő show-ja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Magyar idő szerint 03:00-kor kezdődik az előadás, ahol meglepetés bejelentésre is számíthatunk az előzetes információk szerint.

Hirdetés

Lassan a végén vagyunk már az E3 konferenciájinak, néhány órányi pihenés után a Square Enix folytatja a bemutatkozó show-kat. A cég állítólag kisebb-nagyobb meglepetéseket hoz majd el nekünk, mi leginkább arra leszünk kíváncsiak, hogy vajon a korábban látott Final Fantasy VII Remake trailer mellé kapunk-e új videót, illetve, hogy fest majd az Avengers játék.

Az élő adás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag az E3-as gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak a reggeli órákban tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint a Square Enix konferenciáját néhány órával később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők. Live Chat a konferencia késői/korai időpontja miatt nem lesz, a hírek reggel kerülnek ki az oldalra.

Mint tudjuk a technika ördöge nem alszik, ezért ha gond lesz a beágyazott lejátszóval, úgy az eseményt a következő oldalakon is meg lehet tekinteni:

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.