E3: 2019 - A PC Gaming Show előadása

Hirdetés

Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is külön előadást kapunk a PC Gamer által támogatott PC Gaming Showalkalmából, ahol a tervek szerint különböző PC-s alkotások lesznek majd a középpontban. Reméljük ebben az évben végre kapunk valami igazán ütős bejelentést, ami miatt sokan elégedettek lehetnek majd.

Az élő adás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag az E3-as gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak a reggeli órákban tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint a PC Gaming Show konferenciáját néhány órával később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők.

Nézd meg PCGamer élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

A helyi Live Chatet idén is a Twitch oldala biztosítja nekünk, de csak regisztrált felhasználók tudnak majd írni oda. Emiatt javasoljuk, hogy az élő adások előtt egy gyors Twitch-es profilt hozzanak létre az érdeklődők, így akár a Prohardveres/GAMEPOD-os felhasználói névvel is lehet majd az előadások alatt beszélgetni. A moderáció természetesen a nevekre is érvényes, így mindenki szalonképes verziót válasszon!

Mint tudjuk a technika ördöge nem alszik, ezért ha a beágyazott Stream nem működik, akkor a következő alternatívák választhatóak a show megtekintésére:

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek: