E3: 2019 - A Bethesda előadása

Ahogy azt már megszokhattuk, idén is a Bethesda követi a Microsoft előadását.

Hirdetés

Néhány órával ezelőtt a Microsoft előadásával hivatalosan is elrajtolt a 2019-es Electronic Entertainment Expo, vagyis az E3. Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is a Bethesdán a sor, hogy a Microsoftot kövesse, reméljük számos nagy bejelentést kapunk hamarosan.  A bemutatók sora magyar idő szerint ma éjszaka 02:30-kor kezdődik, többek között a DOOM Eternalról is kapunk új információkat.

Az élő adás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag az E3-as gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak a reggeli órákban tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint a Bethesda konferenciáját néhány órával később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők.

A helyi Live Chatet idén is a Twitch oldala biztosítja nekünk, de csak regisztrált felhasználók tudnak majd írni oda. Emiatt javasoljuk, hogy az élő adások előtt egy gyors Twitch-es profilt hozzanak létre az érdeklődők, így akár a Prohardveres/GAMEPOD-os felhasználói névvel is lehet majd az előadások alatt beszélgetni. A moderáció természetesen a nevekre is érvényes, így mindenki szalonképes verziót válasszon!

Mint tudjuk a technika ördöge nem alszik, ezért ha a beágyazott Stream nem működik, akkor a következő alternatívák választhatóak a show megtekintésére:

Azóta történt