Hirdetés

E3: 2019 - Íme a Devolver Digital bemutatója

A cég idei szereplésével harmadik alkalommal vesz részt az év legynagyobb show-ján.

Az idei E3-nak van egy korábbi újonca is a Devolver Digital személyében, akiknek ez a harmadik alkalmuk, hogy részt vesznek az expón. A korábbi években a csapattól láthattunk már meglepő, viccess, morbid előadásokat, kíváncsian várjuk, hogy az idei évben mit terveznek. A játékaikról egyelőre keveset tudunk, de jó lenne végre látni azt a régen bejelentett új Serious Samet.

Hirdetés

Az élő adás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag az E3-as gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak a reggeli órákban tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint a Devolver Digital konferenciáját néhány órával később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők.

Nézd meg DevolverDigital élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Úgy tűnik, hogy a Devolver Digital idén csak és kizárólag Twitch-en lesz látható, így reménykedjünk, hogy a technika ördöge most tényleg alszik és nem okoz gondokat a közvetítés során. Live Chat a késő éjjeli időpont miatt nem várható. A trailereket reggel tesszük ki a főoldalra.