2019. január 22., kedd

Gyorskeresés

E3: 2018 - Az EA Play konferencia

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Az Electronic Arts idei legnagyobb dobása minden bizonnyal az Anthem lesz, de az előadáson biztosan felbukkan az új FIFA és a természetesen a Battlefield V is.

Hivatalosan nem az E3-at nyitja az Electronic Arts az EA Play eseményével, mégis érdemes lesz őket nézni ma este 20:00-tól,  hiszen többek között végre mozgás közben is látható lesz az Anthem, a Battlefield V is. Talán még az is elképzelhető lesz, hogy néhány új játékot is bejelent az EA a szokásos címek mellett (FIFA 19 biztosan látható lesz), reméljük a legjobbakat.

A Live Stream alatt a korábbi expóknál is látott Live Chat-et is elhoztuk nektek újra, ahol is élőben beszélgethetünk egymással a prezentációk alatt látható eseményekről. A chat 19:30-tól lesz elérhető és kizárólag az esemény alatt lehet használni. Moderálás ugyanúgy érvényben lesz, tessék ehhez mérten részt venni a beszélgetésben. A tavalyi expóhoz hasonlóan az élő chat csak link formájában lesz elérhető, hogy külön ablakban tudjátok használni.

CHAT

Az élő adás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag az E3-as gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak a reggeli órákban tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint az EA konferenciáját később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők.

Mint tudjuk a technika ördöge nem alszik, ezért ha problémát tapasztaltok a beágyazott Stream esetében, a következő alternatívák választhatóak a show megtekintésére:

A Live Chatet idén a Twitch oldala biztosítja nekünk, de csak regisztrált felhasználók tudnak majd írni oda. Emiatt javasoljuk, hogy az élő adás előtt egy gyors Twitch-es profilt hozzanak létre az érdeklődők, így akár a Prohardveres/GAMEPOD-os felhasználói névvel is lehet majd az előadások alatt beszélgetni. A moderáció természetesen a nevekre is érvényes, így mindenki szalonképes verziót válasszon!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.