E3: 2016 - A Nintendo előadása

A ma este 18:00-kor induló Nintendós élős Stream adással befejeződik az idei E3 Expó. Idén is kaptunk rengeteg újdonságot és bár lehet hogy bizonyos előadások után néhányan kicsit csalódottak, azért még mindenképp érdemes megnézni a Ninendo előadását. Bár a hírek szerint az NX konzolról nem lesz szó, az biztos, hogy az új Zelda játékról hallani fogunk részletesen.

A Live Stream alatt a tavalyi E3-nál is látott Live Chat-et is elhoztuk nektek újra, ahol is élőben beszélgethetünk egymással a prezentációk alatt látható eseményekről. A chat 17:30-tól lesz elérhető és kizárólag az esemény alatt lehet használni. Moderálás ugyanúgy érvényben lesz, tessék ehhez mérten részt venni a beszélgetésben. A tavalyi expóhoz hasonlóan az élő chat csak link formájában lesz elérhető, hogy külön ablakban tudjátok használni.

Live Chat

Az élő adás alatt bejelentett játékokról és újdonságokról folyamatosan kerülnek ki majd hírek a GAMEPOD.hu-ra, amelyeket központilag az E3-as gyűjtőoldalunkon is megtalálhatnak azok, akik csak a reggeli órákban tudják megtekinteni az előzeteseket. A tervek szerint a Nintendo előadását néhány órával később már felvételről is megtekinthetik az érdeklődők.

Mint tudjuk a technika ördöge nem alszik, ezért külön beágyazott Stream nem lesz, mindenki maga döntheti el, hogy az alábbiak közül melyik oldalon nézi a bemutatókat:

A Live Chatet idén a Twitch oldala biztosítja nekünk, de csak regisztrált felhasználók tudnak majd írni oda. Emiatt javasoljuk, hogy az élő adás előtt egy gyors Twitch-es profilt hozzanak létre az érdeklődők, így akár a Prohardveres/GAMEPOD-os felhasználói névvel is lehet majd az előadások alatt beszélgetni. A moderáció természetesen a nevekre is érvényes, így mindenki szalonképes verziót válasszon!

Azóta történt