E3: 2015 - Rengeteg indie játék érkezik Xbox One-ra

A mai napon 18:30-kor indul a Microsoft E3-as konferenciája, amelyen minden bizonnyal több nagyobb bejelentésre is számítani lehet majd. Ahogy azt korábban is sejthettük indie játékok is érkeznek majd továbbra is Xbox One-ra, amelyet az is tanúsít, hogy a hivatalos csatornára nem kevesebb, mint 32 játék előzetesét tette ki a Microsoft. (Köztük olyanokét is, mint a magyar NeocoreGames által fejlesztett The Incredible Adventures of Van Helsing)

A videók megtekintéséhez kattintsatok a képre, majd az Xbox YouTube oldalán tudtok csemegézni a különböző alkotások trailereiből. Érdekes lépés a cég részéről, vélhetőleg így akar helyet biztosítani a komolyabb címeknek.

 

Előzmények

  • Games With Gold játékok áprilisban

    A Microsoft ebben a hónapban dupla adag ingyen játékkal kedveskedik a Gold előfizetőknek. Xbox One-ra két, Xbox 360-ra négy játék letölthető ellentételezés nélkül.

  • Xbox Live bemutató

    Tizenkét éve már, hogy szinte szünet nélkül üzemel az Xbox Live, és 50 millió játékosnak nyújt napi szórakozást. Áttekintjük, mit kínál a szolgáltatás Xbox One konzolon.

  • Xbox One magyarországi premier: mi változott?

    Szeptember 5-én, azaz most pénteken Magyarországon is hivatalos forgalmazásba kerül az Xbox One. Ebben a cikkben áttekintjük, mire számíthatnak a hazai vásárlók.