E3 2013 - Élő stream adás

Elérkezett az év egyik legjobban várt játékos eseménye, ugyanis a mai napon, este fél 7-kor a Microsoft showjával elkezdődik a 2013-as E3. Ezen az eseményen a játékos világ színe-java részt vesz és a legújabb bejelentések mellett, korábban bemutatott játékok friss előzeteseit is láthatjuk majd.

Lehetőségeink szerint, ez alatt a pár nap alatt mindegyik eseményhez elérhető lesz egy LIVE Stream és egy Live chat is, melyeknek az elérhetőségét a mai nap folyamán lentebb láthatjátok majd. Reméljük többen is velünk tartotok az élő adások alatt, amik közben folyamatosan tesszük majd ki az oldalra a friss híreket és előzeteseket.

Az E3 2013 menetrendje a következő lesz:

A Live chatet ugyanúgy mint Xbox Event-nél az USTREAM segítségével valósítjuk meg.

Alapból vendégként lehetne csak belépni a beszélgetésbe, de amennyiben regisztráltok egy accountot az http://www.ustream.tv/new oldalon és a Prohardver/Gamepod-os neveteket adjátok meg, úgy azon a néven vehettek rész a chatelésben. Egy perc az egész, semmi kötelezettséggel nem jár és a műsor után akármikor törölhető az account. Így én inkább ezt tanácsolom, egyszerűbb lesz így beszélgetni és kényelmesebb is mindenkinek.

Kísérleti dologról van szó egyébként, moderálás ugyanúgy lesz a chatelés közben is (nevekre is), plusz maga a LIVE chat csak a STREAM ideje alatt lesz elérhető

Azóta történt